3Bdok viser at det gamle paradigmes tid er over, og viser hvordan mennesker bliver bevidste og udvikler sig til bedre mennesker der skaber bedre resultater via det nye paradigme.

Bevidste mennesker er
Bedre mennesker der skaber
Bedre resultater

“Det forenede felt er kulminationen på årtiers videnskabelige undersøgelser af virkelighedens natur. Denne model sammenfatter alt det vi ved om universet. Selvom detaljerne ser komplekse ud, er den gennemgående struktur meget simpel.

Den viser at universet fundamentalt er forenet og overfladisk forskelligt. Vi er efterhånden ved at være klar over, at Kvante Mekanik, Kvante Felt Teori og Det Forenede Felt Teori er ikke-materielle virkeligheder. Der er ikke en materiel kilde til det materielle univers.

Det Forenede Felt er det mest koncentrerede felt af intelligens i naturen. Og en dynamisk intelligens. Og dynamisk intelligens er bevidsthed. Det samme har meditative praksisser sagt i årtusinder. Meditation er at vende opmærksomheden indad mod dybere og dybere niveauer i bevidstheden for til sidst at opleve forening med altet”.

-Kvantefysiker ved CERN John Hagelin