Jan Christiansen (1953) er en dansk international orienteret kunstner, der både er maler, skulptør, projektmager, forfatter og underviser.
Kunsten, ånd og skabelse er altid omdrejningspunktet når Jan Christiansen igennem de sidste 30 år har udviklet kunstværker, gennemført events eller uddannet medarbejdere og topledere i virksomheder til at være skabende og finde deres indre geni og kreativitet.

Jan Christiansen har undervist flere tusinde mennesker igennem årene. Det har han skrevet en bog om ”Vejen til Skabende Ledelse”. Bogen er ved at blive oversat til engelsk. Biennalen i Firenze og Agora Galley i New York har inviteret Jan Christiansen til at udstille sine værker.

”At skabe, at innovere, at lære og at huske – det kræver en åben nærhed, en kontakt til sin indre essens, en evne til at stille meninger og vaner på stand-by og lytte, mærke og undersøge, undre og udforske, eksperimentere, – finde vej mod det nye, det bedre, det mere sammenhængende og bæredygtige – en ny fremtid baseret på bedre beslutninger og resultater. Dét er sand vækst – menneskeligt og forretningsmæssigt. For at kunne mestre alt dette kræves  der en erfaringsbaseret træning af hjertets empati, bevidsthed og kreativitet. Den træning leverer kunsten og dens læringsprocesser, genierne og deres metode, vismænd og åndens pædagogik. Resultatet er vækst, personlig udvikling og nærvær.”

Jan Christiansen, Kunstner

Udstillings CV
Den Fries Udstillingsbygning, KE 94
Andreano´s Art Gallery, Miami, USA
Bredgade Kunsthandel.
Galleri Blidha
Galleri Plus
Gentofte Kommune, Kildeskovhallerne.
Amtsgården i Hillerød.
Den Sociale Ankestyrelse
Kommunernes Landsforening
Deloitte & Touche
Scandlines
Nomeco
NCR Copenhagen
Hillerød Kommune
Ernst & Young
Gentofte Sygehus