Er du en bevidst skabende leder??
Der er 3 begreber i titlen. Bevidsthed, skabelse og ledelse. Bevidsthed er at være opmærksom i det du gør i din ledelse overfor dine medarbejdere. Skabelse er måde du får det til at ske og ledelse er at få dine medarbejdere til at levere resultater.

Dit nærvær betyder alt
For at få de resultater du som leder ønske, handler det om hvor bevidst du er i en given situation. For du skaber selv situationen overfor din medarbejder afhængig af hvad og hvordan du opfører dig og i det du siger.

Er du dømmende?
Er du opmærksom i det der sker i dig selv. Mærker du efter om du er tilstede og lytter, eller er du mere optaget af at du har travlt og tænker på det næste du skal nå?. Er du dømmende?. Hører du efter?. Taler du for hurtigt?. Konkluderer du inden den anden har talt færdigt?. Reagerer du ud fra vaner eller uhensigtsmæssige “programmer” og adfærd uden at tænke over dem først?. Så får du én type situationer der risikerer at skabe dårlige resultater.

Er du aktivt nærværende?
Eller er du nærværende, lyttende og mærker efter hvad der sker i dig selv?. Stiller du dine meninger på stand by og indlever dig empatisk i din medarbejder?. Lader du den anden tale ud og stiller spørgsmål så du har forstået den anden?. Er du opmærksom på, at du altid er en aktiv medspiller i enhver situation?. Sikrer du dig, at du får formidlet dit budskab ordentligt, og at den anden reelt har forstået det?. Sikrer du dig via dit nærvær, at din medarbejder er blevet motiveret til at udføre opgaven på den aller bedste måde?. Så får du nogle bedre resultater.

Bevidst Skabelse i Ledelse
Når du lytter, ser og mærker – både dig selv – og dine reaktioner, såvel som hos din medarbejder, så får du skabt en samhørighed og motivation hos din medarbejder til at skabe det resultat du ønsker.
Bevidst Skabelse i Ledelse er altså at være opmærksom på hvad der sker i dig selv, hvad sker der i din medarbejder, og hvad der er det bedste der kan ske i den situation du skaber.

Er du opmærksom og nærværende i din ledelse?